Algemene voorwaarden

Voorwaarden Lampen/Stoelen/Meubels

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op alle tot stand gekomen overeenkomsten op afstand tussen ondernemer en consument.
Met het plaatsen van uw bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van WSQL.
WSQL behoudt zich het recht voor de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Uitvoering overeenkomst.

Op de website wordt voor het sluiten van de overeenkomst duidelijk omschreven op welke wijze en binnen welke termijn de levering of verzending plaats zal vinden. Wanneer goederen niet tijdig leverbaar of verzendbaar zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld, let op verzending en levering zijn twee verschillende dingen. Bij verzending wordt het product binnen die termijn verzonden en bij levering de duur van de levering zelf. In dat geval kunt u akkoord gaan met de nieuwe leverdatum of het aangeboden alternatief, of u kunt de overeenkomst kosteloos ontbinden. 

Prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van uw beeldschermkwaliteit of onwetendheid. De prijzen zijn inclusief verzendkosten tenzij dit anders wordt aangegeven. Indien er verzendkosten worden gerekend, zal dit duidelijk voor het sluiten van de overeenkomst worden vermeld.

Herroepingsrecht.

U heeft het recht om binnen 30 dagen (zonder opgave) beroep te maken op herroeping van de overeenkomst. De herroepingstermijn verloopt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde het goed in bezit krijgt. Tenzij u een meubelstuk heeft gekocht met een zelf gekozen kleur, maat of stof. Bij stoelen en banken worden deze op bestelling bekleed binnen 12 uur. Dat is dan ook de duur van de herroepingsmogelijkheid. 

Uitvoering herroepingsrecht.

Wanneer u het herroepingsrecht uit wil oefenen, moet u een overduidelijke verklaring sturen per post of per e-mail waarin u ons op de hoogte stelt van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Klachten.

Wanneer u klachten ervaart die tot stand zijn gekomen door onze communicatie, service of producten stuur dan een mail naar: info@lumiereliving.nl

Algemene Voorwaarden Zitbanken.

 Garantie

1. Onze producten worden gedekt door een fabrieksgarantie van 3 jaar. Deze garantie omvat een periode van drie jaar voor naden en zitconstructies. Schade die door de gebruiker wordt veroorzaakt, valt niet onder deze garantie.

2. Garantie is niet van toepassing op showmodellen.

3. Gebruikssporen zoals pilling, verkleuring en plooivorming vallen niet binnen de garantie.

4. Defecten bij levering moeten binnen 2 dagen per e-mail, inclusief foto's en aankoopbon, worden gemeld aan info@lumiereliving.nl.

5. In bepaalde gevallen kan de fabrikant worden ingeschakeld, maar wij blijven het primaire aanspreekpunt en blijven verantwoordelijk voor de klant.

6. Tijdens het productieproces kunnen er onvolkomenheden optreden; in dergelijke gevallen dient u ons de kans te geven eventuele gebreken te herstellen.

Bestelling


1. Wij behouden het recht om de bestelling of een deel daarvan niet te accepteren.

2. Wijzigingen na het plaatsen van de bestelling moeten schriftelijk worden doorgegeven binnen 2 dagen via e-mail naar info@lumiereliving.nl. Wij behouden het recht om wijzigingen niet te accepteren als deze niet meer mogelijk zijn bij de fabrikant.

Levertijd


1. Aangegeven levertijden zijn slechts indicaties, omdat onze producten meestal op bestelling worden gemaakt.

2. Als de verwachte levertijd is verstreken, hebben wij nog een extra termijn van 1 maand om te leveren.

Levering


1. Bij bezorging van meubels worden deze, indien mogelijk, naar binnen gebracht. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw huis.

2. Het is uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat het meubel bij u naar binnen past. Bij onmogelijkheid tot levering voorbij de drempel geldt een drempellevering.

3. Extra kosten worden in rekening gebracht als meerdere leveringen nodig zijn.

4. Producten kunnen maximaal 1 maand worden opgeslagen na de uiterste leverdatum, waarna kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Prijs en betaling


1. Producten worden geleverd tegen de prijzen die gelden op het moment van aankoop.

2. Aangekochte producten blijven eigendom van Lumière Living totdat ze volledig zijn betaald.

3. Eventuele problemen bij aflevering worden opgelost, maar volledige betaling is vereist.

Artikel 6. Retourneren online bestelling

1. Producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, tenzij ze zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Op maat gemaakte producten vallen niet onder het herroepingsrecht.

2. Bij herroepingsrecht moet het product ongebruikt en ongeopend blijven. Kosten kunnen in rekening worden gebracht bij schade, ontbrekende verpakking of onderdelen.

3. Retourkosten zijn voor uw rekening.

4. Na ontvangst van de retourzending storten wij binnen 14 dagen alle betalingen terug, met uitzondering van bezorgkosten.

Onder voorbehoud:

Maten en afmetingen zijn indicatief en niet bindend. Door handmatige productie kunnen kleine afwijkingen voorkomen. Overige productinformatie is onder voorbehoud van vergissingen, zet- en drukfouten. Kleuren op afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product.