Verzend en retour beleid

Verzend.

Een oefening in licht, kleur en vorm. In de studio gecreëerd met een verzameling beWij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Meestal lukt dat binnen twee tot vijf werkdagen. Op de productpagina’s vindt u een indicatie van de levertijd. Als die door omstandigheden afwijkt dan krijgt u hiervan zo snel mogelijk een bericht.

Retour.

We adviseren om de inhoud van het pakket direct na ontvangst te controleren. Wij verzenden onze producten uiterst zorgvuldig. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van breuk of schade of de zending is incompleet dan vragen wij u om dat binnen 24 uur na ontvangst van het pakket via mail (met foto) of telefonisch te melden. Meldingen na 24 uur kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 30 dagen na levering in de originele verpakking, met een kopie van de factuur bijgevoegd. Let op: De verzendkosten zijn voor de koper. 

Restitutie van het aankoopbedrag, exclusief verzend- of orderkosten, vindt plaats binnen een termijn van maximaal 5 dagen nadat het artikel door WSQL in ongeschonden staat en originele verpakking ontvangen wordt. Restitutie vindt niet plaats:

  1. Als de datum is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is op de factuur.
  2. Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.
  3. Beschadiging door opzet of nalatigheid.
  4. Bij van buiten komend onheil blikseminslag, aardbeving e.d.
  5. Defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud.
  6. Oververhitting door een te hoog wattage gloei -en of halogeenlamp.
  7. Blootstelling aan vochtigheid, extremen warmte of zonlicht, of extreme koude.
  8. Indirecte kosten, veroorzaakt door het buiten bedrijf zijn van het defecte artikel, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.